Pagina's

zaterdag 11 augustus 2012

Helaas maar een...

deelname aan de liftchallenge van mij deze week.(de 100ste inzending wordt het, een geweldig aantal!) Het lukte me niet om met alle kaarten mee te doen, heb zoveel prachtige exemplaren langs zien komen!

Ik heb nog wat papiertjes en ideetjes klaar liggen maar helaas moet ik zo gaan werken dus plaats ik toch maar snel mijn ene kaartje...

Zoals jullie allen wel zullen herkennen is het een lift geworden van de kaart van Cornelie.

Ik weet zelf niet wat ik van de kleurencombinatie die ik gekozen heb moet vinden. Ik was van plan om alle lifts uit één papierblokje te maken, maar bij deze kaart pakt het zo uit dat de bloemen wat wegvallen waardoor de tekst en vlinder juist de aandacht naar zich toe trekken...

Ik wil nog even vermelden dat ik uitkijk naar de liftchallenges die ons nog te wachten staan! Altijd erg mooie kaarten die hier uitgekozen worden! Ik wens jullie allen een fijne zonnige dag, en hopelijk kan ik snel weer een creatie plaatsen!6 opmerkingen:

Anja (scrappie) zei

Ik vind hem wel gaaf hoor zo in een kleur en wat apart dat je de 100ste inzending bent, wow wat een inzendingen. Toch leuk dat je nog een kaart hebt kunnen inzenden.

Je@net zei

Leuk kaartje geworden, Kim!

Cornelie zei

Ja, je kan niet met alles meedoen! Soms jammer, maar het is al tof dat je met één kaart meedoet, en leuk dat je zo enthousiast over het liftblog bent.
Toch wel een leuk effect in één kleur. Tegen het wegvallen zou je de randjes ook kunnen distressen, geeft weer een accentje!
Mooi kaartje!
Dank je wel Kim voor het meedoen!!

Nadine zei

Misschien heb je het jezelf lastig gemaakt door alles uit 1 blokje te willen, ik herken dat wel. Toch vind ik 'm super leuk! En geen probleem tocht dat je aandacht naar de vlinder en de tekst gaat? Mensen kijken een zelfgemaakte kaart toch altijd aandachtiger is mijn ervaring ;).

Bedankt voor het meedoen en super leuk te lezen dat je zo enthousiast bent over onze challenges! Fijn weekend!

José zei

Het is al hartstikke leuk DAT je meedoet en leuk dat je ons blog zo leuk vindt! Ik vind je kaart mooi Kim! Die kleuren hou ik wel van.
Hoop dat we je nog heel vaak op het liftblog gaan zien :-)

Aartje zei

Hallo Kim, ik vind je kleurencombi erg mooi. En het si toch niet erg dat de aandacht als eerste naar de vlinder en de tekst gaat.
Groeten, Aartje