Pagina's

zondag 23 september 2012

Vroem...

Ik ben helemaal blij met mijn autostempeltje dat ik voor een paar dubbeltjes van iemand overkocht... Wederom een kaartje voor de bingo challenge bij MCSC. Deze keer koos ik het rijtje lint-steentjes-groen. Ik kreeg het lint maar niet mooi gestrikt, zie dit vaker op blogs wel heel mooi, zodat de zijdes recht blijven, heeft iemand misschien een tip hiervoor?

14 opmerkingen:

Cornelie zei

Ligt volgens mij ook wel eens aan het soort lint. Dit is natuurlijk vrij stevig. Ik maak ook nog wel eens een losse strik en plak die er op, werkt!
Je kaart is leuk, heel leuk stempeltje!

Miranda zei

Geweldig, wat een leuke kaart voor iemand die zijn rijbewijs heeft gehaald. Wederom BINGO! En ik vind de strik juist heel mooi zo bij deze kaart! Niks aan veranderen. Top dat je nog een keer BINGO speelde bij MCSC. En anders zul je toch echt voor een paar euro zo'n strikjesmaker aan moeten schaffen. Of even een tutorial op youtube bekijken over making a bow, of zoiets.

Ellie zei

Leuk kaartje! De strik past prima bij dit kaartje. Mooi gedaan!
Groetjes Ellie

Mieke zei

Ik vind dat dit lint juist heel erg mooi gestrikt is. Geen gewone traditionele strik, maar een beetje anders. Perfect zo.
Wederom een prachtige kaart!
En je zal me nu wel een zaag vinden ;-) Maar zijn de letters gestanst of geponst? Stans/pons staat ook in een ander rijtje, dus eigenlijk...
Wel bedankt om weer met zo'n mooie kaart mee te doen met de Bingo-challenge bij MCSC!

Nelleke zei

Prachtige kaart. Voor het strikje is een foefje voor heb ik ergens gezien. Gezien ja, ik weet niet zo waar . Misschien bij Elke Kaart Een Feestje of de Nederlandse Kaarten Uitdagingen. Misschien dat het daar in de zijlijn staat?
Groetjes, Nelleke

Henriët zei

Wat een mooie kaart heb je gemaakt voor de bingo! Zag dat je volger bij mij was geworden. Daarom maar even een tegenbezoekje gebracht en ook bij jou volger geworden(de 50e)
Je laat erg mooie dingen zien op je blog!
Groetjes van Henriët

Marlieke zei

Wat is-ie leuk! Strikjes maken, tja, ik krijg er af en toe ook een punthoofd van. Maar ik heb wel zo n strikjesmaker. Op YouTube zijn wel wat filmpjes te vinden over strikjes maken met of zonder strikjesmaker.

Je@net zei

Wat een leuke kaart, Kim, en dat autostempeltje is inderdaad helemaal top!!

Marian zei

Ziet er super uit en je vorige kaart is ook stijlvol
Groetjes

Aartje zei

Hallo Kim, wat ben jij weer goed bezig zeg. Wat een gave dingen heb je gemaakt. Ik snap dat jehelemaal weg bent van dit leuke autootje. Super resultaat.Groeten Aartje

Lianne Raateland-Steenvoorden zei

Alweer zo´n leuke!

José zei

De strik is helemaal okiedikkiedokie hoor en je autootjes vind ik om te zoenen zo leuk! Enig ook de letters. Ik vinnum toppie!

Christine zei

Top!!! En niet te veeleisend zijn voor jezelf want ze is prima zo! Nogmaals een dikke merci voor je deelname aan MCSC!
Liefs
Christine

Marit zei

En nog eentje! Wat een schattig autootje, kan me voorstellen dat je daar blij mee bent. Heel erg leuke kaart geworden!

Groetjes,
Marit