Pagina's

maandag 31 december 2012

Nieuw jaar, nieuwe plannen...

Ik was de laatste tijd aan het denken hoe ik het plaatsen van berichtjes op mijn blog soepeler kan laten verlopen. Het is namelijk zo dat ik nog een heel aantal foto's op de pc heb staan die nog niet geplaatst zijn. Ik wil ze dan liever niet op één dag allemaal plaatsen, dan schiet het er weer bij in, en plaats ik ze toch maar tegelijkertijd etc. Dat werkt voor mijn gevoel dus eigenlijk niet.

Nu heb ik bedacht dat ik in het nieuwe jaar wil proberen om op verschillende dagen een berichtje te plaatsen, en wel op de volgende manier:

- MM: medeleven maandag (condoleance, beterschap etc.)
- DD: diversiteit dinsdag (van alles en nog wat)
- WW: winter woensdag (kerst, nieuwjaar, winter)
- 3DD: 3-dimensionale donderdag (allerhande projectjes zoals kadoosjes, home deco en andere freubelwerkjes
- VV: verjaardag vrijdag (verjaardag, felicitiatie)

Ik hoop dat het me zo lukt om de fotomap bijgewerkt te houden en jullie met regelmaat nieuwe foto's te showen!

Ik wil jullie bedanken voor alle views en reacties het afgelopen jaar, en natuurlijk de prachtige creaties die ik op jullie blogs mocht bewonderen! Ik wens iedereen alle goeds voor het nieuwe jaar, en natuurlijk veel tijd en ruimte om lekker creatief bezig te zijn..!

2 opmerkingen:

Sanne zei

Wat een leuk idee! Een tip: je kunt je berichten ook inplannen. Dan kun je ze allemaal uitwerken op een geschikt moment, maar laat je ze verschijnen op verschillebde dagen. Ik wens je een goed uiteinde en een fantastisch 2013!

Liefs Sanne

Mieke zei

Héééé wat heb je dat leuk bedacht!
Ik wens je dan vooral een CREATIEF 2013! ;o)
Groetjes!